Over mij...

De reden dat mijn website nog steeds niet af was, was eigenlijk dit stukje...  Ik bedoel: 'Hoe schrijf je nou een leuk stukje over jezelf?' en 'Vinden mensen het wel echt interessant om iets te weten over degene  die altijd enthousiast roept: 'Lachen naar de camera!' ? Ik vroeg het aan verschillende mensen, zette een poll op Instagram waaruit bleek dat 92 % echt graag wil weten wie ik ben. Dus bij deze...

Hi! Ik ben Naomi de Bonte (bijnaam: Nom(s)) en ik kom uit het fotogenieke, Zeeuwse dorpje Oostkapelle. Naast fotografie ben ik graag aan het pianospelen, zingen en kan ik erorm genieten van kleine dingen, een heerlijk bakje koffie, een feestje en mijn familie en vrienden. Mijn naam betekent: 'De liefelijke' en dit probeer ik terug te laten zien in mijn foto's. Met veel liefde leg ik de wereld en de mensen om me heen vast. 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich ontspannen en op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot. Dit levert vaak ook de mooiste en spontaanste plaatjes op en dat is waar ik voor ga!

Verder is het fotograferen echt een grote hobby geworden en deel ik deze hobby graag met anderen! Daarom ben ik gestart met Photonom! Ieder mens is mooi, uniek en waardevol en dat wil ik graag laten zien en vastleggen! Ook is het heel fijn als mooie gebeurtenissen vastgelegd zijn, zodat je deze later nog eens kunt herbeleven!  En dat is precies wat ik voor je wil doen!

Enthousiast geworden?!                                                                         

 Ga snel naar de pagina: 'Contact' of 'Online boeken' !                         

 En wie weet sta jij binnenkort voor mijn lens!

                                                                                              

Liefs,                   

(Photo)Nom

'Which of my photographs is my favourite?  

The one I'm going to take tomorrow!'

©2018 Naomi de Bonte. Oude Domburgseweg 1, Oostkapelle, 4356 CA
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin